HomeContactOver Faceworks

Maatwerk

Accént heeft als algemeen voordeel dat het via internet toegankelijk is. Met een gebruikersnaam en wachtwoord kan ingelogd worden op het eigen account. Na het inloggen worden u alle mogelijkheden van het programma geboden. Van het zelfstandig en geheel naar eigen inzicht opstellen en uitzetten van enquêtes, onderzoeken, nieuwsbrieven, uitnodigingen, prijslijsten enz…tot het verkrijgen van inzicht in de resultaten. Daarnaast kunnen ook complete adres- en e-mailbestanden via Accént beheerd worden. Ook speelt het systeem desgewenst in op branchespecifieke eisen, zoals bijvoorbeeld koppelingen aan de persoonsgegevens van een kenteken bij een leasemaatschappij of van het sofi-nummer bij een overheidsdienst. Dit alles geeft u totale controle over een Direct Marketing Systeem wat 24 uur per dag 7 dagen in de week en waar dan ook ter wereld operationeel is.

Het kan vanuit sommige organisaties, om beleidsmatige redenen, wenselijk zijn het programma op een eigen server en binnen het eigen netwerk te laten draaien. Accént is een programma dat zich flexibel weg laat zetten binnen een andere omgeving. Natuurlijk zijn er minimale systeemeisen waaraan voldaan moet worden maar op basis van een maatwerkoplossing kan Faceworks desgewenst nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen uw netwerk voor een implementatie van Accént. Accént kan tevens in praktisch alle gevallen een digitale brug slaan naar uw huidige CRM (Customer Relationship Management systeem).

De meest toegepaste maatwerkoplossing is ongetwijfeld de vormgeving en grafische opzet van een eigen template, oftewel het sjabloon. Dit sjabloon is te vergelijken met briefpapier of folder zonder inhoud wat volledig in de eigen huisstijl opgemaakt kan worden. Het logo, terugkomende stijlelementen, afbeeldingen en n.a.w gegevens kunnen er allemaal in opgenomen worden. De inhoud van een communicatietoepassing kunt u met Accént geheel naar eigen inzicht opstellen om vervolgens in dit sjabloon via de e-mail uit te zetten aan de doelgroep. Zo komt bijvoorbeeld de door u opgestelde enquête, geheel in de eigen huisstijl, direct binnen in de e-mail box van de respondent. Het grote voordeel van het werken met een sjabloon is dat het helemaal los staat van de bewerkelijke inhoud. Zo is het tevens mogelijk meerdere sjablonen te laten vormgeven die afhankelijk van de soort communicatietoepassing ingezet kan worden. Een tevredenheidsonderzoek hoeft er op deze manier niet hetzelfde uit te zien als een uitnodiging.